Naar de homepage
Naar de homepage
 
     
 

Top 3 nominaties beste recruitmentsite bekend

12-03-2010 | Door: Martijn Hemminga | Nieuws | 13.496 keer | Stuur door |

De jury van de Gouden Cursor, de prijs voor de beste recruitmentsite van Nederland, heeft de recruitmentsites van Deloitte, Essent en TNO genomineerd voor de prijs van ‘beste recruitmentsite van Nederland 2010′. Op 25 maart 2010 wordt deze prijs voor de zesde keer uitgereikt in het Hulstkampgebouw in Rotterdam.

Nominaties

De websites van de genomineerden die uit een shortlist van 10 door een vakjury zijn gekozen zijn:

Bekendmaking

De zesde winnaar van de beste recruitmentsite van Nederland wordt bekend gemaakt op het seminar Succesvol Werven via Internet. In het bijzijn van 250 vakprofessionals zal Ben Tiggelaar (dagvoorzitter) samen met Harald Roelofs (voorzitter van de jury) de winnaar bekend maken. Tevens zal de publiekscursor, de publieksprijs voor de meest aantrekkelijke recruitmentsite van Nederland, bekend worden gemaakt.
Bron: Succesvol Werven

Reageer


Dit artikel is geplaatst op on 12-03-2010 om 16:27 en is terug te vinden in de categorie Nieuws. Reactie op dit artikel kun je volgen via de RSS 2.0 feed. Je kunt een reactie plaatsen, of een trackback van jouw site plaatsen.
1 Comment so far

  1. M vd Kerkhof heeft op oktober 13, 2013 08:12 een reactie geplaatst.

    Heb deze websites bekeken en snap helemaal niet waarom deze genomineerd zijn?
    De sites zijn er qua look and feel niet geweldig uit, de kandidaat beleving is niet geweldig om maar niet te praten over het solliciteren.
    Zodra je wilt reageren kom je in een pagina uit die niet eens is opgemaakt? Mijn vraag is dan ook, waarop worden de sites gekozen en wie zit er in de vakjury?

Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Site


 


         
   
         
         
Zustersites van Recruitmentsites.info:

 


  Recruitmentsites.info
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2009 - 2023
         
Amcinfo.nl: alles over arbeidsmarktcommunicatie Vacatureteksten.info: alles over vacatureteksten Budgetrecruitment.nl: alles over budgetbewust werven