Naar de homepage
Naar de homepage
 
     
 

Essent, Amerpoort en Deloitte bekroond

26-03-2010 | Door: Martijn Hemminga | Nieuws | 5.788 keer | Stuur door |

Tijdens het seminar Succesvol Werven via Internet op 25 maart 2010 werden de bekroningen uitgereikt. De Gouden Cursor voor beste recruitmentsite is gewonnen door Essent. De publieksprijs is gegaan naar Amerpoort. De Innovatiecursor, die voor het eerst werd uitgereikt, ging naar Deloitte. 

Werkenbijessent.nl
De recruitmentsite Werkenbijessent.nl is uitgeroepen tot de beste recruitmentsite 2010 van Nederland. Van de drie genomineerden, waaronder TNO en Deloitte, vond de jury de recruitmentsite van Essent het beste. Essent heeft hiermee de zesde Gouden Cursor gewonnen. De jury vond de site sterk omdat de doelgroep centraal wordt gesteld vanuit verschillende perspectieven: functie, inhoud en vaardigheden. De site laat een goede combinatie zien tussen employer branding en directe werving. De site heeft alles waar een recruitmentsite aan moet voldoen. De informatie, overzichtelijkheid, vormgeving, vindbaarheid en aantrekkelijkheid zijn door de jury bijzonder positief beoordeeld. De site past bij de organisatie; het is helemaal in Essent look & feel. Saillant detail is dat half april een nieuwe recruitmentsite van Essent de lucht in gaat.

Deloitte wint de eerste Innovatiecursor
De nieuwe recruitmentsite van Deloitte, Werkenbijdeloitte.nl, wint de prijs voor de meest innovatieve recruitmentsite van Nederland. Een site die volgens de jury het vakgebied recruitment inspireert, het vakgebied verder brengt en in het oog springt door nieuwe technieken en innovativiteit. Wat anno 2010 technisch mogelijk is op gebied van werving, is verwerkt in de site van Deloitte.

Amerpoort wint de Publiekscursor 2010
De Publiekscursor, de publieksprijs voor meest aansprekende recruitmentsite, is gegaan naar Werkenbijamerpoort.nl. In totaal hebben 1.466 personen een stem uitgebracht op wat voor hen de meest aansprekende recruitmentsite van Nederland was. Met een gemiddeld cijfer van 7,8 was de recruitmentsite Werkenbijamerpoort.nl de winnaar van de Publiekscursor 2010.
Bron: Succesvol Werven via Internet

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Site


 


         
   
         
         
Zustersites van Recruitmentsites.info:

 


  Recruitmentsites.info
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2009 - 2023
         
Amcinfo.nl: alles over arbeidsmarktcommunicatie Vacatureteksten.info: alles over vacatureteksten Budgetrecruitment.nl: alles over budgetbewust werven