Naar de homepage
Naar de homepage
 
     
 

Deze herfst 2 awards voor beste recruitmentsite

06-10-2011 | Door: Martijn Hemminga | Nieuws | 4.343 keer | Stuur door |

Deze herfst 2 awards voor beste recruitmentsite Op het gebied van recruitmentsites staat ons een hete herfst te wachten. Op 25 oktober wordt de Digtaal Werven Awards uitgereikt en op 17 november de Gouden Cursor. Twee prijzen met de recruitmentsite in de hoofdrol. Van de een zijn de nominaties bekend en bij de andere kun je je nog aanmelden.

5 nominaties voor 5e editie Digitaal-Werven

Deze week maakte de organisatie van Digitaal-Werven de 5 nominaties bekend. In alfabetische volgorde: ASR, Cap Gemini, Deloitte, Klap assuradeuren en VUmc. ASR en Deloitte behoorden vorig jaar ook tot de genomineerden, Cap Gemini, Klap en VUmc zijn dit jaar voor het eerst genomineerd. Eerdere winnaars van Digitaal Werven waren: Reed Business, Tennet, Tam Tam en Deloitte. In totaal zijn meer dan 400 recruitmentsites onderzocht. Digitaal-Werven kijkt in haar onderzoek verder dan alleen de recruitmentsite. Ook mystery sollicitaties en het stellen van vragen via Hyves en Facebook wordt meegenomen in het onderzoek. Vorig jaar waren er ongeveer 170 organisaties met een voldoende (5,5 of meer), dit jaar is dat slechts iets meer dan 100, terwijl er meer organisaties onderzocht zijn.

6e editie van de Gouden Cursor

Werkgevers die hun recruitmensite graag beoordeeld zien hebben en ook nog kans willen maken op de Gouden Cursor of Publieks Cursor 2011, kunnen hun site nog aanmelden. Deelname is gratis en je ontvangt een score overzicht op 8 dimensies en een benchmark met de totale groep deelnemers. Ze zie je dus meteen hoe de recruitmentsite scoort en waar de verbeterpunten liggen t.o.v. de rest.
Daarnaast krijgt u een persoonlijke uitnodiging voor het event op 17 november wanneer de uitreiking plaatsvindt. Onder meer UMC Utrecht, ING en Essent wonnen eerder de Gouden Cursor. Kijk voor meer informatie en om uw eigen recruitmentsite aan te melden op de website.

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Site


 


         
   
         
         
Zustersites van Recruitmentsites.info:

 


  Recruitmentsites.info
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2009 - 2023
         
Amcinfo.nl: alles over arbeidsmarktcommunicatie Vacatureteksten.info: alles over vacatureteksten Budgetrecruitment.nl: alles over budgetbewust werven