Naar de homepage
Naar de homepage
 
     
 

Gouden en PublieksCursor 2011 voor PwC

17-11-2011 | Door: Martijn Hemminga | Nieuws | 4.939 keer | Stuur door |

Gouden en PublieksCursor 2011 voor PwC Vanmiddag zijn tijdens het event ‘8 jaar dynamiek op de arbeidsmarkt’ op de Erasmus Universiteit Rotterdam de prijzen voor beste recruitmentsites 2011 uitgereikt. Onder het toeziend oog van meer dan 300 aanwezigen won PwC de Gouden Cursor 2011 en de Gouden PubliekCursor.

Gouden Cursor 2011

Voor de zesde keer werd de prijs voor beste recruitmentsite, de Gouden Cursor, uitgereikt door initiatiefnemers Intelligence Group en Campaign Group. De vakjury van de Gouden Cursor 2011 had drie recruitmentsite genomineerd: De Brauw Blackstone Westbroek, Deloitte en PwC. De laatste, PwC ging met de prijs ervandoor.

In de vakjury zat dit jaar: Marieke Por (Philips) en voorzitter van de vakjury, Annemarie Stel (Wervingsvisie.nl), Ernst Schipper (Andersgaankijken) Ricardo Risamasu (Concept2Go), Ton Rodenburg (ARA M/V) en Belinda Suvaal, (Redmax).

Gouden PublieksCursor 

Naast de Gouden Cursor (vakjuryprijs) werd de Gouden PublieksCursor (publieksprijs)  uitgereikt, ook aan PwC. Deze site had de beste eerste indruk, is het meest aantrekkelijk en brengt een plezierige candidate experience tot stand brengt. Voor de publieksprijs heeft het publiek de afgelopen weken hun stem uitgebracht op de genomineerde recruitmentsites van Coolblue, De Brauw Blackstone Westbroek, Eneco, Houthoff Buruma, Klap, Koninklijke landmacht, PwC en Ricoh.

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Site


 


         
   
         
         
Zustersites van Recruitmentsites.info:

 


  Recruitmentsites.info
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2009 - 2023
         
Amcinfo.nl: alles over arbeidsmarktcommunicatie Vacatureteksten.info: alles over vacatureteksten Budgetrecruitment.nl: alles over budgetbewust werven