Naar de homepage
Naar de homepage
 
     
 

Enexis heeft de beste recruitmentsite

04-10-2012 | Door: Martijn Hemminga | Nieuws | 7.893 keer | Stuur door |

Recruitmentsite Enexis beste Digitale Sollicitatie-ErvaringEnexis heeft met haar recruitmentsite de prijs voor de beste Digitale Sollicitatie-Ervaring 2012 gewonnen. Van de zeven genomineerden was de jury het meest gecharmeerd van de recruitmentsite van de netwerkbeheerder. De jury was positief verrast door veel eenvoudige, maar leuke, elementen die Enexis in de website verwerkt heeft.

Focus en personalisatie

Enexis focust zich in haar recruitmentsite heel erg op een specifieke doelgroep: de monteurs. Dit heeft een voordeel van focus, maar kent ook het nadeel dat de overige doelgroepen zich minder zullen voelen aangesproken. Het ontwerp is clean en eenvoudig, maar niet kil. De jury was positief verrast door veel eenvoudige, maar leuke, elementen die Enexis in de website verwerkt heeft. Zo kan een kandidaat via Linkedin kijken wie hij/zij bij Enexis kent, zit er een leuke game in, hebben de vacatures een vraag en antwoord eronder, staan heel handig de kernfeiten boven elke vacature en is de personalisatie overal doorgevoerd. Zo mag je als kandidaat zelf de onderwerpregel kiezen van de e-mail alert.

Homepage van de recruitmentsite van Enexis

Verbeteringen

Verbetersuggesties die de jury heeft voor de recruitmentsite van Enexis gaan onder meer over de eerder genoemde vraag en antwoord optie onder de vacatures. Het vermoeden is dat veel gebruikers niet beseffen dat dit meteen publiek staat en als het eenmaal publiek staat is het ook niet meer te beheren door de kandidaat. Dit zou tot problemen kunnen leiden en hier zou een check ingebouwd mogen worden. De geboden informatie na het zoeken van de vacatures is erg beperkt. Een kort profiel of de kernfeiten per vacature zouden de werkzoekenden een beter beeld geven van elke vacature.

Genomineerden

Naast Enexis was Technische Unie voor het eerst genomineerd voor beste Digitale Sollicitatie-Ervaring. Drie anderen, Cap Gemini, Deloitte en VUmc, waren vorig jaar ook genomineerd. TamTam en Quinity hebben met hun vorige websites in eerdere jaren een nominatie in de wacht weten te slepen. Enexis kreeg de prijs op 2 oktober overhandigd tijdens het Digitaal-Werven event. Het hele juryrapport is te downloaden van de website van Digitaal-Werven.

Het recruitmentteam van Enexis met de prijs

Het recruitmentteam van Enexis met de prijs

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Site


 


         
   
         
         
Zustersites van Recruitmentsites.info:

 


  Recruitmentsites.info
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2009 - 2023
         
Amcinfo.nl: alles over arbeidsmarktcommunicatie Vacatureteksten.info: alles over vacatureteksten Budgetrecruitment.nl: alles over budgetbewust werven