Naar de homepage
Naar de homepage
 
     
 

ASR heeft beste mobiele recruitmentsite

13-12-2012 | Door: Martijn Hemminga | Nieuws | 41.329 keer | Stuur door |

ASR heeft beste mobiele recruitmentsiteTijdens het eerste congres in Nederland over mobile recruitment, 123Mobile, heeft ASR de Mobiele Recruitment Award 2012 gewonnen. De mobiele ssite is niet alleen compleet in wat er op staat, maar is ook nog zeer goed vormgegeven en persoonlijk volgens de jury. Naast ASR waren Sonos en Astorium genomineerd voor de tweede editie van de award.

Volledig

ASR is een financiële dienstverlener die zich onderscheid met een menselijk gezicht. Bij ASR ben je geen personeelsnummer, maar een persoon. Hun belofte is niet praten tegen jou, maar mét jou. Dit uitgangspunt komt terug in de mobiele recruitmentsite van ASR die uitblinkt in reactie- en sollicitatiemogelijkheden. Eenvoudig zoeken naar vacatures, recruiter profielen, email reactie, direct bellen, solliciteren met je LinkedIn profiel, route informatie vinden… het zit allemaal verwerkt in de mobielvriendelijke site.

Mobiele recruitmentsite van ASR

Persoonlijk

Richard Otto, oprichter van Mobile Marketing Nederland en jurylid: “Door de profiel foto’s van de recruiters krijgt de mobile website een persoonlijke touch waardoor je al direct weet waar en bij wie je cv op schoot ligt. Het mooie is dat je op diverse manieren kan reageren om het zo laagdrempelig (en mobiel)vriendelijk mogelijk te maken. Vooral de ‘Apply with LinkedIn’ feature geeft goed aan dat ASR een mobile site voor de potentiële kandidaat wilde maken, die niet alleen wordt gelezen, maar waar ook direct op gereageerd kan worden zonder dat je met je mobiel veel velden hoeft in te vullen. Verder ziet de mobile site er grafisch zeer clean uit. Een terechte winnaar!”

Snelle ontwikkeling

De ontwikkelingen op gebied van mobile recruitment zijn tussen 2011 en 2012 sterk toegenomen. Was het vorig jaar voor de vakjury zoeken naar een speld in een hooiberg om organisaties te vinden die hun recruitmentsite geschikt hadden gemaakt voor de mobiele werkzoeker, dit jaar is het aanbod zowel in aantal als kwaliteit sterk verbeterd. ”In 2012 lag de lat veel hoger om in aanmerking te komen voor de award in vergelijking met 2011,” vertelt initiatiefnemer Jacco Valkenburg van recruit2. “Waar vorig jaar winnaar USG een reactie-mogelijkheid bood, dien je dit jaar minimaal de mogelijkheid te geven om een sollicitatie af te ronden met je mobiele device. Solliciteren met de smartphone is realiteit geworden.”

Reageer


Dit artikel is geplaatst op on 13-12-2012 om 09:26 en is terug te vinden in de categorie Nieuws. Reactie op dit artikel kun je volgen via de RSS 2.0 feed. Je kunt een reactie plaatsen, of een trackback van jouw site plaatsen.
1 Comment so far

  1. Mobiele Recruitmentsite? Optimaliseer alle pagina's! | Michel RijndersMichel Rijnders heeft op december 15, 2012 08:45 een reactie geplaatst.

    [...] Deze simpele regels worden nog al te vaak niet toegepast. Ook niet door de genomineerden en de winnaar van de beste mobiele recruitmentsite. [...]

Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Site


 


         
   
         
         
Zustersites van Recruitmentsites.info:

 


  Recruitmentsites.info
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2009 - 2023
         
Amcinfo.nl: alles over arbeidsmarktcommunicatie Vacatureteksten.info: alles over vacatureteksten Budgetrecruitment.nl: alles over budgetbewust werven