Naar de homepage
Naar de homepage
 
     
 

Negen nominaties voor Digitaal-Werven 2013

17-09-2013 | Door: Martijn Hemminga | Nieuws | 8.837 keer | Stuur door |

Negen nominaties voor Digitaal-Werven 2013Voor het 7e jaar reikt Digitaal-Werven dit jaar de prijs uit voor beste digitale sollicitatie-ervaring in Nederland. Dit jaar zijn 550 recruitmentsites van grotere en/of bekendere organisaties beoordeeld op honderd elementen verdeeld over 15 categorieën beoordeeld. Hieruit zijn negen nominaties voortgekomen die 9 oktober kans maken om te winnen.

Genomineerde recruitmentsites zijn goed, maar niet perfect

De negen genomineerden zijn dus de negen meest complete sollicitatie-ervaringen van Nederland. Dat wil niet zeggen dat alles perfect is aan de websites. Ze bieden de meest complete totaal-ervaring. Naast de geboden informatie op de website en de manier waarop deze toegankelijk is, wordt dus ook gekeken naar de reactiesnelheid, de inhoud van de reactie en de manier waarop men op social media reageert.

De negen genomineerden zijn, in alfabetische volgorde:

Beoordeling

De elementen die zijn beoordeeld variëren van het ontwerp van de site en het gebruikersgemak tot de beschikbare informatie en de manier waarop je moet solliciteren. Ook wordt gekeken naar hoe er wordt gereageerd, of er wordt gereageerd op Facebook en Twitter en of de websites mobiel toegankelijk zijn. Alle negen nominaties zijn dus websites die in ieder geval een hoop dingen goed doen. Dat wil niet zeggen dat u ze allemaal zal kunnen waarderen of wat deze organisatie gedaan heeft ook bij uw organisatie past. Ze kunnen wel ter inspiratie dienen.

De winnaar zal bekend gemaakt worden op 9 oktober tijdens het Digitaal-Werven event in Utrecht.

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Site


 


         
   
         
         
Zustersites van Recruitmentsites.info:

 


  Recruitmentsites.info
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2009 - 2023
         
Amcinfo.nl: alles over arbeidsmarktcommunicatie Vacatureteksten.info: alles over vacatureteksten Budgetrecruitment.nl: alles over budgetbewust werven