Naar de homepage
Naar de homepage
 
     
 

Workshop De Recruitmentsite

Stapsgewijs naar een professionele en wervende recruitmentsite

De recruitmentsite, het ‘werken bij’-gedeelte, is het kloppend hart van al jouw recruitment- en arbeidsmarktcommunicatie-inspanningen. Van de personeelsadvertentie in de krant tot de vacaturemelding op een jobboard. Van billboard tot vermelding in zoekmachines. Alle media leiden tot het episch centrum van jouw arbeidsmarktcommunicatie; de recruitmentsite.

Workshop

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie verzorgt op maat gemaakte workshops over de recruitmentsite waarbij je concrete handvatten krijgt om een eigen professionele recruitmentsite op te zetten. Je leert vanuit jouw doelgroep de recruitmentsite in te richten. Er wordt stilgestaan bij hoe je als ‘projectleider’ intern draagvlak krijgt en een multidisciplinaire werkgroep opzet. Ook leer je hoe je externe partijen zoals het creatieve bureau en de leverancier van uw recruitmentsysteem op de juiste wijze erbij betrekt en aanstuurt.

Blauwdruk voor jouw eigen site

Tijdens de incomany workshop werk je samen met jouw collega’s aan onderdelen van de eigen recruitmentsite. Van doelstelling en doelgroep tot het functioneel ontwerp (wat moet de site kunnen). Van integratie met uw recruitmentsysteem tot de lancering. Op deze wijze maak je een vliegende start met jouw project: de recruitmentsite.

Ook wanneer jouw site vernieuwd moet worden

Deze incomany workshop is niet alleen interessant voor als je een nieuwe recruitmentsite gaat opzetten, maar ook als de huidige recruitmentsite vernieuwd moet worden.

Kijk op de site van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie voor meer informatie over incompany trainingen.

 
     
         
   
         
         
Zustersites van Recruitmentsites.info:

 


  Recruitmentsites.info
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2009 - 2023
         
Amcinfo.nl: alles over arbeidsmarktcommunicatie Vacatureteksten.info: alles over vacatureteksten Budgetrecruitment.nl: alles over budgetbewust werven